Beheer en onderhoud infrastructuur

Is het wegdek aan vervanging toe? Dient het spoor of terminal onderhouden te worden? Naast het ontwerpen en aanleggen van projecten in de grond-, weg-, en spoorbouw kan Nijverdal Infra ook bestaande situaties upgraden en het beheer en onderhoud infrastructuur verzorgen.

Werkzaamheden beheer en onderhoud infrastructuur

Diverse werkzaamheden rondom het beheer en onderhoud van de infrastructuur kunnen wij jouw organisatie bij ondersteunen:

  • Het beheer en onderhoud infrastructuur aangaande straatwerk en asfalt.
  • Het herstellen en vervangen van de railinfra structuur.
  • Het beheer en onderhoud van rioleringen, hemelwaterafvoer aanleggen, afvoer- en persleidingen etc.
  • Verkeerssituaties veilig maken met als fundatie een strategisch verkeersplan.

Ga naar railinfra projecten projecten
Ga naar certificeringen

Naast de uitvoerende werkzaamheden kunnen wij je planmatig ondersteunen met meerjarige onderhoudsplannen voor alle type verhardingen en spoor-, weg- en grondbouw. Ook het uitvoeren van risicoanalyses inclusief de beheersmaatregelen op het gebied van beheer en onderhoud infrastructuur en veiligheid behoren tot de mogelijkheden! We zijn hierbij gewend te werken met contractvormen als RAW-2015, UAV-GC-, bouwteam- of D&C-projecten.

Service afspraken rondom beheer en onderhoud infrastructuur

Om onze werkzaamheden af te stemmen op de vereisten en verwachtingen van jouw organisatie, hechten wij waarde aan het opstellen van een onderliggend service document. Hierbij maken we afspraken over opvolgtijden, risicobeheersing en de aanspreekpunten op de verschillende contactniveau ‘s. Tevens informeren wij jouw organisatie over onze werkwijze rondom het veilig maken van de situatie en de reparatie van het desbetreffende (meerjarige) project. Op deze manier zijn de service afspraken rondom het beheer en onderhoud infrastructuur gewaarborgd!

Meer informatie ontvangen over beheer en onderhoud infrastructuur?

Heb je behoefte aan aanvullende informatie over onze mogelijkheden op het gebied van beheer en onderhoud infrastructuur? Wij adviseren je graag! Neem contact met ons op via het telefoonnummer 0548-611 727 of e-mail ons via info@nijverdalinfra.nl.