Railinfra

Wil je railinfra werkzaamheden bij terminals, langs het spoor of andere omgevingen laten uitvoeren door een gecertificeerde partner die in staat is de meest uitdagende projecten aan te gaan? Maak kennis met Nijverdal Infra!

Uiteenlopende projecten in de railinfra

Wij voeren uiteenlopende (internationale) projecten uit binnen de railinfra. We hebben hierbij ruime ervaring in het ontwerpen, aanleggen, aanpassen, upgraden en onderhouden van o.a. intermodale terminals en spoorvoorzieningen. Concreet kun je hierbij denken aan:

 • Verhardings- en constructieberekeningen voor haven- en industrieterreinen.
 • Machinaal aanbrengen van asfalt- en element verhardingen.
 • Design- en construct van diverse spooruitbreidingen.
 • Bijkomende uitvoerende werkzaamheden zoals het uitvoeren van sonderingen, het realiseren van aanlegbolders voor zeeschepen, de ontwikkeling van hekwerk, de aanleg van riool-, pompgemalen en hemelwaterafvoer aanleggen.

Tevens kunnen we voor jouw organisatie ondersteunende werkzaamheden binnen de railinfra verrichten. Denk hierbij aan het opstellen van risicoanalyses, de engineering, het opstellen van flora- en faunaplannen en het opstellen en uitvoeren van meerjarige onderhoudsplannen. Alle werkzaamheden verrichten we volgens de laatste normeringen en benodigde certificeringen.

Ga naar railinfra projecten

Ga naar certificeringen

Waarom Nijverdal Infra als railinfra partner?

Er zijn verschillende redenen waarom wij goed scoren bij onze klanten:

 • Onze grootste kracht is dat we flexibel inzetbaar We passen ons aan de omstandigheden, zoals het opschalen van personeel, het aanpassen van onze planning op de opdrachtgever en het uitvoeren van aanvullende werkzaamheden. Tevens beschikken we over een groot netwerk van toeleveranciers voor gebruikte en nieuwe spoormaterialen.
 • Ruim 15 jaar internationale ervaring op het gebied van aanleg en onderhoud van railinfra vanaf initiatieffase tot de onderhoudsfase.
 • Korte, vaste en rechtstreekse communicatielijnen, zodat we to-the-point met elkaar kunnen samenwerken en een succes kunnen maken van het railinfra project.
 • Nijverdal Infra BV heeft de beschikking over een eigen advies- en ontwerp afdeling, waarbij we nauw samenwerken met spoor- en utiliteitsbouw en beton- en staalconstructie specialisten.
 • We maken tijdens onze werkzaamheden gebruik van eigen modern materieel, vervoer en vakbekwame gecertificeerde medewerkers.
 • We kunnen aanvullende werkzaamheden verrichten, waardoor we in staat zijn als totale kennispartner op te treden. Hierbij kunnen we eveneens meedenken met innovatieve oplossingen, de regierol uitvoeren rondom (grootschalige) projecten, het uitvoeren van een RI&E om de beste beheersmaatregelen te nemen etc. We hechten hierbij waarde aan strategische samenwerkingsverbanden.
 • Tevens kunnen wij de inhuur van personeel m.b.t. de railinfra voor je verzorgen. Denk hierbij aan (lsr) monteurs, grondwerkers voor zowel nieuwbouw als onderhoudswerkzaamheden etc.

Meer informatie over onze werkwijze

Kennismaken met Nijverdal Infra als railinfra partner?

Wil je meer weten over onze dienstverlening, expertise en werkwijze? Wij informeren je graag over de mogelijkheden. Neem contact met ons op via het telefoonnummer 0548-611 727 of e-mail ons via info@nijverdalinfra.nl.