Particulier straatwerk

Naast grootschalige- en kleinschalige projecten voor o.a. terminals, woningbouwverenigingen en organisaties in de petrochemische industrie, verzorgt Nijverdal Infra ook projecten voor particulieren. Hierbij kun je denken aan het adviseren, ontwerpen en aanleggen van tuinen en straatwerk.

Werkzaamheden zoals straatwerk

Nijverdal Infra kan jou ondersteunen met diverse werkzaamheden, denk hierbij aan het ontwerpen en aanleggen van:

  • Een oprit, parkeerplaats en/ of terras.
  • Een complete tuin inclusief beplanting en sierhekwerk.
  • Het uitvoeren verhardingswerkzaamheden.

Kortom er zijn diverse mogelijkheden! Ga naar wegenbouw projecten om een indruk te krijgen van onze werkzaamheden, zoals straatwerk, die we verricht hebben bij onze klanten.

Onze werkwijze voor o.a. straatwerk

We starten met een inventarisatie van de huidige situatie en jouw wensen en vereisten om te komen tot een planmatige aanpak. Indien van belang werken we hierbij samen met bijvoorbeeld tuinarchitecten, kwekerijen en andere leveranciers. De rechtstreekse contacten met deze partijen zorgen ervoor dat we scherp kunnen inkopen met een goede kwaliteit en leverbetrouwbaarheid.

Zodra we overeenstemming hebben over het plan, gaan we aan de slag! We maken hierbij gebruik van modern materieel die eveneens geschikt zijn voor kleine tuinen en smalle doorgangen rondom straatwerk. Wij streven ernaar met minimale geluidsoverlast het project te verrichten. Naderhand evalueren we het project en bespreken we met jou de mogelijkheden voor het periodieke onderhoud dat we, indien gewenst, voor je kunnen verzorgen.

Meer informatie ontvangen over straatwerk?

Wil je meer informatie ontvangen over onze werkzaamheden? We zijn bereikbaar via het telefoonnummer 0548-611 727 of e-mail ons via info@nijverdalinfra.nl. Wij adviseren je graag!