Wegenbouw

Op zoek naar een wegenbouw partner die jouw organisatie ondersteunt met het adviseren, ontwerpen en aanleggen van o.a. industriële terreinen, woongebieden en parkeerterreinen? Nijverdal Infra gaat deze uitdaging graag met je aan!

Uiteenlopende projecten in de wegenbouw

Met meer dan 130 vakmensen weten wij als middelgroot bedrijf de meest uitdagende wegenbouw projecten te realiseren. Van grootschalige- tot kleinschalige projecten in de wegenbouw. Hierbij kun je denken aan:

  • Handmatig en machinaal straatwerk.
  • Het aanleggen van betonconstructies.
  • Het aanbrengen van asfalt- en elementverhardingen.

Daarnaast voeren we ondersteunende werkzaamheden uit in de wegenbouw zoals het maken van verkeersplannen, het verrichten van geotechinsch onderzoek, het opstellen van risico analyses en het opstellen en verrichten van meerjarige onderhoudsplannen voor alle type verhardingen voor o.a. haven- en industrieterreinen. Alle werkzaamheden verrichten we volgens de laatste normeringen en benodigde certificeringen.

Ga naar projecten

Waarom Nijverdal Infra als wegenbouw partner?

Er zijn verschillende redenen waarom wij goed scoren bij onze klanten:

  • Onze grootste kracht is dat we flexibel inzetbaar We doen ons niet meer voor, dan dat we zijn. We passen ons aan de omstandigheden, zoals het opschalen van personeel, het uitvoeren van aanvullende werkzaamheden en het aanpassen van onze planning op de opdrachtgever.
  • Korte, vaste en rechtstreekse communicatielijnen, zodat we to-the-point met elkaar kunnen samenwerken en een succes kunnen maken van het wegenbouw project.
  • Veilig werken staat bij ons hoog in het vaandel en we voldoen aan de laatste normeringen en certificeringen zoals de SEB om de kwaliteit te waarborgen en efficiënt te kunnen werken.
  • We maken tijdens onze werkzaamheden gebruik van eigen modern materieel, vervoer en vakbekwame gecertificeerde medewerkers.
  • We kunnen aanvullende werkzaamheden verrichten, waardoor we in staat zijn als totale kennispartner op te treden. Hierbij kunnen we eveneens meedenken met innovatieve oplossingen, de regierol uitvoeren rondom (grootschalige) wegenbouw projecten, het uitvoeren van een RI&E etc. We hechten hierbij waarde aan strategische samenwerkingsverbanden.
  • Veelal verrichten wij onze werkzaamheden als onderaannemer in de wegenbouw branche. RAW-2015, UAV-GC-, bouwteam- of D&C-projecten zijn bij ons bekende contractvormen. Hierbij werken we zowel nationaal als internationaal in o.a. Duitsland, Engeland, België en Polen.

Meer informatie over onze werkwijze

Meer informatie over onze certificeringen

Meer weten over Nijverdal Infra als wegenbouw partner?

Wil je meer informatie ontvangen over onze expertise en werkervaring? Maak kennis met ons! We zijn bereikbaar op het telefoonnummer 0548-611 727 of e-mail ons via info@nijverdalinfra.nl.